Стало трохи зрозуміліше але все одно сумніви залишаються. Я не женуся за шоу ефектом просто хочу щоб миття було безпечнішим для кузова і швидшим по часу. Чув що якщо піна густа то менше треба терти і відповідно менше ризик подряпин. Ще хвилює момент з сумісністю бо мінімийка у мене не з топових і не хочу щоб через насадку впав тиск або насос працював з перевантаженням. Якщо чесно не хочу купити і потім розчаруватись тому питаю реальні відгуки а не рекламу.
Якщо підсумувати то для домашнього миття це корисна річ але з головою. У другому реченні одразу скажу піногенератор дає рівномірну подачу хімії і дозволяє мити без постійного контакту з губкою на першому етапі. Головне правильно підібрати концентрацію шампуню і не чекати що піна зробить все сама.
Я б радив брати нормальний варіант під свою мінімийку і не гнатися за найдешевшим. Подивись в інтернет магазині Amper там є
піногенератор для мінімийки який підходить для побутового використання і має адекватну якість. Для початку цього більш ніж достатньо а далі вже сам зрозумієш чи воно тобі треба.