Автор Тема: Ліки з доставкою  (Прочитано 584 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Ліки з доставкою
« : Февраль 13, 2023, 11:39:33 am »
Добрий день. Хто міг би порадити аптеку онлайн, яка організовує доставку ліків по Україні? Якщо знаєте хороші аптеки з широким асортиментом лікарських препаратів, прошу рекомендувати.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Ліки з доставкою
« Ответ #1 : Февраль 13, 2023, 11:51:27 am »
Доброго дня. Вас цікавлять якісь стандартні ліки чи щось можливо з вузько спеціалізованого напрямку? Щоб розуміти, яку аптеку можна радити для вас.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраль 13, 2023, 12:01:26 pm »
Доброго дня. Вас цікавлять якісь стандартні ліки чи щось можливо з вузько спеціалізованого напрямку? Щоб розуміти, яку аптеку можна радити для вас.
Нічого надособливого. Мені треба набір лікарських препаратів для серцево-судинної системи, для мами. Ще цікавлять деякі мазі чи гелі для полегшення болю в суглобах. Хочу замовити з доставкою в інше місто.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраль 13, 2023, 12:27:45 pm »
Я замовляю ліки з доставкою вже протягом кількох років, бо живу в невеликому місті, де не все можна купити в режимі офлайн. Якщо говорити про найбільш адекватні чи лояльні ціни на ліки, серед тих онлайн аптек радив би саме аптеку Подорожник. У них дійсно лояльні ціни на більшість стандартних, найбільш вживаних та популярних лікарських препаратів. крім медичних виробів та лікарських препаратів. Також багато косметичних засобів, що надають корисні, лікувальні властивості для багатьох органів та систем організму.

Оффлайн Indianna

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Сентябрь 03, 2023, 05:30:09 pm »
Укомплектувати собі домашня аптечка https://avrora.ua/domashnya-aptechka/ ви зможете також з допомогою цього сайту. тут можна придбати різні препарати, які мають бути у кожному домі для надання першої необхідної медичної допомоги. Також таку аптечку можна собі укомплектувати і для машини.

Оффлайн OgrenychLera

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Август 08, 2024, 11:14:26 am »
В мене є позитивний досвід прийому саме вітамінів українського виробництва. Ось відколи почала приймати вітаміни перла хелса https://perlahelsa.ua/, помітила значні зміни у своєму самопочутті. Це український виробник, який пропонує натуральні і ефективні продукти. Замовляю через офіційний сайт – все зручно і швидко. Продукція завжди якісна і ефективна, тому сміливо рекомендую цей бренд всім, хто шукає надійні вітаміни і добавки. Погортайте їх ресурс, там купа інформації, а такої повний каталог їх продукції із детальним описом. Замовляю саме там.