Автор Тема: Допоможіть вибрати смартфон  (Прочитано 371 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Допоможіть вибрати смартфон
« : Март 06, 2023, 11:18:54 pm »
Привіт! Я планую придбати новий смартфон, але не можу визначитися з вибором. Який смартфон порадите розглядати?
Які бренди для вас були б в пріоритеті, якби зараз вибирали для себе такий гаджет?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Допоможіть вибрати смартфон
« Ответ #1 : Март 06, 2023, 11:24:18 pm »
Привіт! Які саме вимоги у вас до смартфона? Що вам найважливіше в ньому? Ну і бюджет на покупку дуже важливо враховувати ) Буде простіше радити щось більш-менш конкретно після відповідей на ось ці питання.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Март 06, 2023, 11:29:21 pm »
Привіт! Які саме вимоги у вас до смартфона? Що вам найважливіше в ньому? Ну і бюджет на покупку дуже важливо враховувати ) Буде простіше радити щось більш-менш конкретно після відповідей на ось ці питання.
Я хотіла б мати смартфон з великим екраном, який був би достатньо потужним для запуску важких додатків.
Також я хочу мати добру камеру для фотографій та зйомки відео.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Март 06, 2023, 11:43:52 pm »
Тоді я б порадив вам звернути увагу на смартфони Samsung. У них є декілька моделей з великими екранами та потужними процесорами. Якщо ви шукаєте щось більш доступне, то Samsung Galaxy A52 або Samsung Galaxy A72 можуть відповісти вашим вимогам. А якщо ви шукаєте щось більш потужне, то Samsung Galaxy S21 або Samsung Galaxy Note20 Ultra - це чудовий вибір.
Дитині ось недавно купили також смартфон Samsung https://zhuk.ua/smartfoni-samsung/ в інтернет-магазині Жжук. Я останнім часом купую тут техніку й гаджети. Адже у них є досить великий вибір техніки, а ціни там зазвичай нижчі, ніж в більш розкручених магазинах магазинах. Також вони пропонують швидку доставку, і це дуже зручно.