Автор Тема: Монітор для компьютера 27 дюймів  (Прочитано 430 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Монітор для компьютера 27 дюймів
« : Июнь 18, 2023, 07:18:42 pm »
Всім привіт! У мене дуже старий монітор для комп'ютера, і в ньому вже згоріло декілька пікселів. Вирішила купити новий, більш сучасний, та по діагоналі не менше 27 дюймів. Порадьте мені варіанти, та магазин де його можна придбати.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Монітор для компьютера 27 дюймів
« Ответ #1 : Июнь 18, 2023, 08:10:02 pm »
Я також довго відкладу вав покупку монітора, але він у мене повністю згорів, і я не став його навіть ремонтувати, купив новий. Якщо хочеш, можу підказати магазин в якому його купував, там є з чого обрати.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июнь 18, 2023, 08:16:24 pm »
Я вже переглянула декілька варіантів моніторів, але так нічого не обрала. Якщо не секрет, підкажи який саме монітор ти купував собі, та залиш посилання на магазин де придбав. Буду дуже вдячна!

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июнь 18, 2023, 08:23:13 pm »
Купував собі якісний монітор Asus 27" TUF Gaming VG27AQL1A (90LM05Z0-B01370) Black на Telemart https://telemart.ua/ua/monitors/filter/27-inch-p/ і залишився задоволений. Якість зображення вражає - чітке, насичене, кольори точні. Частота оновлення 170 Гц робить геймінг неймовірно плавним. Дизайн сучасний, а підставка стійка.

Підключення легке, є різні порти. Все в одному - це відмінний монітор для геймерів та вимогливих користувачів. На нього зараз діє дуже не погана знижка.