Автор Тема: Смачне віскі  (Прочитано 253 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Смачне віскі
« : Ноябрь 20, 2023, 03:41:24 pm »
Всім привіт! Я багато напоїв пробувала у своєму житті, але віскі так жодного разу не пила, але цікаво спробувати даний напій. Порадьте мені дійсно смачний віскі, та онлайн магазин де його можна купити.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Смачне віскі
« Ответ #1 : Ноябрь 20, 2023, 04:01:23 pm »
Якщо обрати дійсно хороший віскі, то цей напій точно стане у тебе самим улюбленим. Від себе можу підказати онлайн магазин, в якому величезний асортимент смачного та якісного віскі, та дуже радують знижки.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ноябрь 20, 2023, 04:04:42 pm »
Я також думаю що віскі мені сподобається в якості напою, тому треба тільки порада. А який саме віскі в фаворитах у тебе? І дуже хочеться, щоб ти залишив посилання на онлайн магазин, в якому ти його купуєш. Завчасно вдячна!

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ноябрь 20, 2023, 04:10:38 pm »
Подобається багато варіантів, але найбільше віскі Ballantine's Finest, 0,7 л, 40% https://maudau.com.ua/category/viski/product_brand=ballantine-s мій самий улюблений і купую я його вже тривалий час в інтернет-магазині Maudau.

Його смак відрізняється чудовою структурою, не перевантажений, в ньому коричневий цукор і солодові нюанси існують поряд з нотами ванілі та сухофруктів і завершуються жирно-солодкуватим післясмаком. Я завжди самостійно роблю для цього напою лід, і саме в охолодженому стані, віскі повністю розкриває свій смак.