Автор Тема: Купити шоколадний бенто торт в Києві  (Прочитано 314 раз)

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Купити шоколадний бенто торт в Києві
« : Декабрь 25, 2023, 07:02:48 pm »
Шукаю де можна купити смачний шоколадний бенто торт у Києві. Хочу зробити сюрприз для подруги, але не знаю, де знайти такий специфічний вид торта. Може хтось знає, де в Києві є кондитерські, які роблять такі торти? Чи варто замовляти онлайн, чи краще знайти магазин неподалік?

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Купити шоколадний бенто торт в Києві
« Ответ #1 : Декабрь 25, 2023, 07:03:59 pm »
Розумію ваше бажання знайти ідеальний торт. У Києві дійсно є багато місць, де можна замовити шоколадний бенто торт. Раджу звернути увагу на кондитерські, які спеціалізуються на азіатській кухні або на місця, де готують торти на замовлення. Можливо, вам варто спробувати знайти рецепти в інтернеті або попросити поради в тематичних групах у соцмережах. Також не забудьте врахувати час на приготування та доставку.

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Декабрь 25, 2023, 07:05:41 pm »
Я дійсно не знав, що потрібно шукати кондитерські, які спеціалізуються на азіатській кухні. Це дійсно відкриває більше можливостей. А чи є якісь конкретні місця, які ви могли б порекомендувати? Можливо, де ви самі замовляли такий торт? І ще питання - чи краще замовляти торт онлайн чи все-таки шукати місцеві кондитерські?

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Декабрь 25, 2023, 07:08:08 pm »
Я дійсно не знав, що потрібно шукати кондитерські, які спеціалізуються на азіатській кухні. Це дійсно відкриває більше можливостей. А чи є якісь конкретні місця, які ви могли б порекомендувати? Можливо, де ви самі замовляли такий торт? І ще питання - чи краще замовляти торт онлайн чи все-таки шукати місцеві кондитерські?
Звісно, я можу порекомендувати вам декілька місць. Якщо ви шукаєте щось особливе, то варто звернути увагу на Baker Street Bakery. Вони відомі своїми унікальними та якісними бенто тортами  в Києві https://bakerstreet.ua/catalog/bento-torty я впевнений, що вони можуть приготувати шоколадний бенто торт на замовлення.
Їхня репутація говорить сама за себе, і я був дуже задоволений їхньою роботою, коли замовляв торт там. Вони пропонують і онлайн-замовлення, і можливість особисто відвідати кондитерську для обговорення деталей. Також вони мають чудовий вибір інгредієнтів та дизайнів, тому ви точно знайдете те, що шукаєте.