Автор Тема: Як заробити на крипті?  (Прочитано 389 раз)

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Як заробити на крипті?
« : Июнь 01, 2024, 04:58:54 pm »
Дуже хочу навчитися заробляти на криптовалюті. Хочу послухати ваші поради з чого почати? Де шукати інформацію? Чи варто іти на курси?

Оффлайн Kar4as

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Як заробити на крипті?
« Ответ #1 : Июнь 01, 2024, 06:10:45 pm »
Дуже хочу навчитися заробляти на криптовалюті. Хочу послухати ваші поради з чого почати? Де шукати інформацію? Чи варто іти на курси?

Почніть з вивчення основ криптовалют через авторитетні джерела та спільноти, наприклад, форуми та блоги, де обговорюються новини та стратегії. Поглибте знання, читаючи книги та статті про блокчейн і криптовалюти, а також не соромтеся ставити питання на спеціалізованих платформах. Для безпечного зберігання своїх активів розгляньте варіант холодних апаратних гаманців, про які можна дізнатися більше у цій статті https://www.web3.org.ua/kholodni-aparatni-hamantsi-dlia-zberihannia-kryptovaliuty/ там розказують які 4 гаманці самі популярні. Курси також можуть бути корисними, якщо вони пропонують практичні знання та підтримку, але обирайте їх уважно, звертаючи увагу на відгуки та репутацію викладачів. Бо можете заплатити чималі гроші, а результату нуль.