Автор Тема: Хто займається оснащенням готелів  (Прочитано 175 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хто займається оснащенням готелів
« : Сентябрь 11, 2024, 06:48:01 pm »
Я тут новенький і хочу дізнатися, хто в нас займається оснащенням готелів? Які компанії можуть запропонувати різні технічні рішення для готелів, типу медіапанелей, хабів, будильників і таке інше? Яка компанія вважається лідером у цій галузі, і які є відгуки про їхню роботу? Дуже хочу дізнатися ваші думки та поради.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Хто займається оснащенням готелів
« Ответ #1 : Сентябрь 11, 2024, 06:48:36 pm »
Я теж колись шукала, куди звернутись за оснащенням мого маленького готельчика. Мені вдалося знайти кілька компаній, які спеціалізуються на цьому. Важливо звертати увагу на те, як компанія реагує на новітні технології та на їхнє ставлення до монтажу та налаштування обладнання. Особисто мені подобається працювати з тими, хто забезпечує повний комплекс послуг.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сентябрь 11, 2024, 06:49:34 pm »
Чи можеш ти поділитися, що саме тобі вдалося підібрати, і як це позначилося на сервісі готелю? Чи є якісь особливості або підводні камені в процесі встановлення та експлуатації обладнання, про які варто знати новачкам у цій галузі?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сентябрь 11, 2024, 06:50:55 pm »
Чи можеш ти поділитися, що саме тобі вдалося підібрати, і як це позначилося на сервісі готелю? Чи є якісь особливості або підводні камені в процесі встановлення та експлуатації обладнання, про які варто знати новачкам у цій галузі?

Я вже кілька років допомагаю оснащувати готелі, і можу порадити звернути увагу на сторінку Otrum, де є великий вибір товарів та послуг з оснащення готелів otrum.com.ua/ua/tovary/osnashchenja по всій Україні. Їхня продукція включає все від медіапанелей до різноманітних аксесуарів.

Що мені подобається, так це простота настройки і функціональність їхнього обладнання. Вони пропонують надійні рішення з різними ціновими категоріями, тож кожен може знайти щось до душі. На мій погляд, така комплексна пропозиція дуже зручна, тому що з одного місця можна вирішити більшість питань щодо обладнання готелю.