Автор Тема: Курортний готель як обрати?  (Прочитано 258 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Курортний готель як обрати?
« : Ноябрь 22, 2024, 09:40:21 am »
Усім привіт! Чи хтось може підказати курортний готель у передмісті Києва? Щоб було щось комфортне, з масажами і гарним сервісом. Ви обираєте через відгуки в інтернеті чи краще питати знайомих?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Курортний готель як обрати?
« Ответ #1 : Ноябрь 22, 2024, 09:41:21 am »
Я довіряю відгукам, але перевіряю їх уважно. Якщо є багато позитивних, але всі занадто короткі чи схожі, це викликає сумнів. Реальні фото гостей – ось що допомагає визначитися. Щодо масажів, то завжди уточнюю, чи це професійні терапевти, бо від цього залежить якість послуг.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ноябрь 22, 2024, 09:41:49 am »
Чесно кажучи, я завжди спершу питаю у друзів. Багато хто вже їздив і може щось порадити. Але комфортний номер і ввічливий персонал для мене в пріоритеті, бо навіть найкращий масаж не виправить погане враження від сервісу.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ноябрь 22, 2024, 09:44:21 am »
Чесно кажучи, я завжди спершу питаю у друзів. Багато хто вже їздив і може щось порадити. Але комфортний номер і ввічливий персонал для мене в пріоритеті, бо навіть найкращий масаж не виправить погане враження від сервісу.

Я звертався в Wish Aqua&Spa Resort, це не просто готель, а справжня оаза спокою. Номери – шикарні, просторі, і з вікон відкривається неймовірний краєвид на природу, курортний готель wishaqua.com.ua/hotel на всі 10 із 10. Усе дуже чисто, персонал завжди привітний і готовий допомогти.
А ще тут чудова кухня – страви настільки смачні, що хочеться пробувати все. Зручне розташування, лише 16 км від Києва, робить цей готель ідеальним варіантом для тих, хто хоче втекти від міської метушні.