Автор Тема: Як зручно купити квитки на автобус Київ – Прага?  (Прочитано 186 раз)

Оффлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Привіт! Шукаю зручний спосіб купити квитки на автобус Київ – Прага. Хочу уникнути довгих черг на автостанціях і знайти платформу, де можна все зробити швидко і без зайвих проблем. Якщо хтось подорожував цим маршрутом, поділіться, будь ласка, своїм досвідом!

Оффлайн Zlata

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Привіт! Шукаю зручний спосіб купити квитки на автобус Київ – Прага. Хочу уникнути довгих черг на автостанціях і знайти платформу, де можна все зробити швидко і без зайвих проблем. Якщо хтось подорожував цим маршрутом, поділіться, будь ласка, своїм досвідом!

Я подорожувала з Києва до Праги і використовувала додаток inBus для покупки квитка на київ прага автобус - https://inbus.ua/bus-kyiv-prague Це виявилося дуже зручно і швидко. Вибрала потрібний рейс, оплату зробила через картку, і за кілька хвилин отримала квиток на електронну пошту. У додатку все інтуїтивно зрозуміло, а можливість зберігати дані для повторних поїздок значно заощаджує час. Рекомендую цей сервіс для подорожей автобусом!