Автор Тема: Хочу поїхати до мами на день народження, але не вистачає трохи грошей  (Прочитано 79 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Пишу, бо вже на емоціях — не знаю, що робити. У моєї мами через тиждень день народження, їй 60, і я дуже хочу поїхати до неї, зробити їй сюрприз. Але біда в тому, що якраз не вистачає десь 800 гривень на дорогу туди й назад. Зарплата тільки через 10 днів, всі запаси вичерпались. Я вже перерила всі шафи й гаманці, навіть здавала одяг на секонд — але цього замало. Не хочу просити у знайомих, бо вже соромно. Може, хтось мав подібну ситуацію? Як викрутились? Бо так боляче, що можу не встигнути до неї в цей важливий день…

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я тебе дуже добре розумію. В мене теж була подібна ситуація, коли не мав змоги поїхати до батька в лікарню, бо грошей не було навіть на маршрутку й ліки. Це почуття безсилля просто з’їдає зсередини. А ще це дивне відчуття — наче ти дорослий, працюєш, стараєшся, а в критичний момент — порожньо. Мене тоді реально спас один сервіс, зараз багато таких є, де можна швидко позичити невелику суму. Але важливо обирати надійне, щоб без пасток. До речі, можу порадити, якщо треба — сам користувався, без проблем обійшлось. Головне — не здаватися й діяти.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую тобі величезне! Ти навіть не уявляєш, як твої слова мене підтримали. Бо я вже накрутила себе, що якась нікчемна мати й донька, що не можу знайти елементарну суму. Хочу мамі привезти не тільки подарунок, а й обійми, турботу, бути поруч. І думала вже навіть не їхати, бо соромно просити. Якщо справді є якісь адекватні варіанти, де можна швидко й без всяких підводних каменів позичити — я б дуже хотіла дізнатися. Бо часу зовсім мало залишилось, і серце рветься — дуже хочу її побачити!

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я тебе чудово розумію. Знаєш, що я зробив тоді? Знайшов нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/payment-third-person/search-user/ Це не якийсь старий сервіс з купою реклами — навпаки, нове, але дуже зручне. Я сам спершу сумнівався, але вирішив ризикнути, бо часу не було зовсім. І скажу чесно — залишився дуже задоволений. Все відбулося швидко: заповнив заявку на сайті, буквально через 10 хвилин отримав кошти на картку. Без зайвих дзвінків, без довідок, без поручителів. Вони працюють прозоро, умови прості. Особливо мені сподобалось, що для нових клієнтів є пільгові умови. Я брав 1000 гривень — встиг купити квитки, поїхав до тата, ще й залишилось трохи на смаколики. Повернув усе вчасно — ніхто не діставав і не морочив голову. Якщо справді терміново треба, і сума невелика — дуже раджу. Мені особисто допомогло, і думаю, тобі також буде корисно.