Автор Тема: Клінінгові послуги від компанії Crystal Home Service  (Прочитано 45 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
З власного досвіду хочу порекомендувати клінінгові послуги від компанії Crystal Home Service https://crystal-home-service.com/poslugi/ . Спочатку я довго вагалась, чи варто звертатися до професіоналів, адже завжди все прибирала сама. Але перед святами часу критично не вистачало, тож вирішила спробувати. І не пошкодувала жодної хвилини!

Приїхала команда з трьох осіб, повністю екіпірованих — зі своїми засобами, інвентарем, навіть пилосос привезли професійний. Дуже чемні, акуратні, уважні до деталей. Особливо мене вразило, як вони вичистили міжплиткові шви на кухні — я навіть не уявляла, що вони можуть бути настільки світлими. Окремий респект за чистку духовки й санвузлів — усе блищить, жодного натяку на вапняний наліт.

Що ще сподобалося — це просте й зрозуміле замовлення, ніяких зайвих питань, швидке підтвердження заявки. А головне — все прозоро щодо вартості, ніяких «сюрпризів» у кінці. До речі, у них є як разові послуги, так і регулярне обслуговування, тож планую замовити прибирання раз на два тижні.