Автор Тема: Фільтри для сільгосптехніки  (Прочитано 98 раз)

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Фільтри для сільгосптехніки
« : Июнь 23, 2025, 10:03:05 am »
Друзі, рятуйте! В чоловіка знову поламався трактор, каже, що треба міняти фільтри — і повітряний, і гідравлічний. Техніка імпортна, він щось там бурчав про Massey Ferguson, я тільки й зрозуміла, що абищо ставити не можна, бо тоді мотор летить. Я оббігала вже півміста, або нічого немає, або якась підозріле. Та ще й у кожному магазині радять щось своє. Допоможіть, будь ласка, порадьте перевірене місце, де можна купити нормальні фільтри для імпортної сільгосптехніки, бо вже нервів нема, а працювати треба.

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Фільтри для сільгосптехніки
« Ответ #1 : Июнь 23, 2025, 10:04:32 am »
Ой, я тебе розумію як ніхто, бо сам через це пройшов минулого сезону. У мене комбайн Case, і коли прийшлося міняти фільтри, то теж був повний бардак — або нічого не підходить, або стоїть як чавунний міст. Та ще й толком ніхто не пояснює, що до чого. Спочатку пробував брати на базарі, але якість — повна нісенітниця, вистачає на місяць, а далі знову міняй. Потім знайшов сайт, де фільтри спеціально під імпортну техніку — і вибір великий, і якість нормальна, і не треба пояснювати кожному продавцю, що за техніка.

Онлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июнь 23, 2025, 10:05:47 am »
Дякую тобі величезне, чесно, як камінь з душі зняв! Бо вже думала, що знову доведеться цілими днями шукати, і в результаті нічого нормального не знайду. Скажи, будь ласка, а ти сам замовляв через інтернет, чи в них ще якась точка є? І чи були проблеми з доставкою? Бо я трохи переживаю, щоб не тягнули тижнями. І ще — ти сам підбирав, чи хтось допоміг зорієнтуватись?

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июнь 23, 2025, 10:07:26 am »
Та все нормально, не хвилюйся, я теж спочатку переживав. Замовляв прямо через їхній сайт — усе чітко, просто і зрозуміло. В них хороша консультація: я подзвонив, сказав модель, що саме треба, і мені швидко підібрали без зайвих слів. Відправили в той же день, вже за два дні мав фільтри в руках. І не якісь там універсальні, а саме ті, що треба. До речі, фільтри для імпортної сільгосптехніки https://ultrafilter.com.ua/catalog/filtry-dlya-importnoy-selkhozt/ в них не тільки на трактори, а й на комбайни, обприскувачі, навантажувачі — багато всього. Там і повітряні, і паливні, і масляні, і гідравлічні — що хочеш. Коротше кажучи, якщо не хочеш бігати по місту й ловити кота в мішку, то звернись туди, не пошкодуєш. Реально економить купу часу й нервів.