Автор Тема: Де можна замовити укладку тротуарної плитки під ключ?  (Прочитано 38 раз)

Оффлайн ХипХоп

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
У мене біля приватного будинку є велика ділянка, де давно планую зробити акуратні доріжки й майданчик під авто. Проблема в тому, що я не хочу займатися пошуком окремо плитки, окремо майстрів і додаткових матеріалів. Хочу, щоб усе зробили комплексно: підготували основу, підібрали плитку, привезли матеріали й поклали якісно. Де знайти таку послугу «під ключ»?

Оффлайн занзибарик

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Найбільша проблема в тому, що коли шукаєш майстрів по знайомству, то отримуєш лише частину роботи, а решту доводиться організовувати самому. А це і зайвий час, і нерви. Тому я можу щиро порадити компанію Планета2000. Їхня укладка тротуарної плитки — це повністю комплексна послуга: вони підбирають потрібний матеріал, організовують доставку, роблять професійну підготовку ґрунту, встановлюють бордюри й укладають плитку по технології. На сайті planeta2000.com можна побачити багато прикладів їхніх робіт. У них усе чітко: договір, гарантія, дотримання термінів. Я замовляв у них двір і вже два роки жодної проблеми — плитка лежить рівно, вода стікає як слід, і ніякого «гуляння».