Автор Тема: Где в Киеве заказать раков?  (Прочитано 190 раз)

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Где в Киеве заказать раков?
« : Сентябрь 29, 2025, 01:29:10 pm »
Здравствуйте, коллеги по вкусу. Ищу поставщика, кто делает острые раки без тонны масла, чтобы не было жирной пленки. Район Жуляны, время вечером после 20:00. Важна повторяемость рецепта, а не лотерея «сегодня остро, завтра кисло».

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Где в Киеве заказать раков?
« Ответ #1 : Сентябрь 29, 2025, 05:23:02 pm »
В качестве подарка к годовщине свадьбы друзьям я заказывал раков, мне нравится Рачевня там можно заказать с самовывозом из магазина на бульваре Леси Украинки, 30А. Предварительно оформил заказ, чтобы не ждать на месте. На выдаче всё заняло менее пяти минут: оплата картой, термосумка для переноски по городу, маркировка рецептов. Взял «в сливочном масле и соевом соусе» и «в пиве», добавил открытку и попросил аккуратную упаковку — сотрудники учли пожелания. Для подарка это действительно практичный и необычный вариант.

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ноябрь 04, 2025, 07:24:53 pm »
Ви реально любите раків? Не знаю.. мені пару разів доводилось їх куштувати.. вони мені якимось чи то болотом віддають.. і на смак якісь.. странні..

Оффлайн HolodnieDnii

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ноябрь 04, 2025, 07:27:35 pm »
Для мене набагато смачніше купити шматок якогось соковитого м'ясця, овочі чи якусь крупу. А вам подобається м'ясо? Якому м'ясу ви віддаєте перевагу? Як готуєте?

Оффлайн Kar4as

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Ноябрь 05, 2025, 12:39:57 am »
Для мене набагато смачніше купити шматок якогось соковитого м'ясця, овочі чи якусь крупу. А вам подобається м'ясо? Якому м'ясу ви віддаєте перевагу? Як готуєте?

Обожнюю хороше м'ясо. Це ж і ситно, і справжня насолода для смаку. Безперечно, м'ясо мені дуже подобається, і я віддаю перевагу якісній яловичині. Як на мене, ніщо не зрівняється із соковитим стейком середнього просмаження. Свинина теж добра, але яловичина має таку благородну текстуру і глибину смаку.

Щодо приготування, то я не дуже люблю складні маринади. Найкращий стейк — це той, який просто приправлений сіллю, перцем, і, можливо, розмарином чи часником. Головний секрет — це температура! Спочатку обсмажую на дуже сильному вогні, щоб отримати ту саму хрустку скоринку, а потім доводжу до готовності на меншому вогні або в духовці. Це вимагає уваги, але результат того вартий.

Якщо ти любиш експериментувати, раджу спробувати стейки Томагавк https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-tomagavk/ це просто фантастика — м'ясо на довгій кістці, що виглядає дуже ефектно і готується особливо соковито. Можеш подивитися такі варіанти в магазині "М'ясторія". Там завжди свіжа і якісна продукція, можна не перейматися за якість.