Автор Тема: Хто пробував вібратор у трусики? Як воно?  (Прочитано 231 раз)

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Хочу запитати по темі інтимних іграшок, якщо тут можна таке обговорювати. Натрапив на вібратор у трусики, керується з пульта або з телефону. Думаю взяти для дружини, бо хочеться урізноманітнити стосунки, але не знаю, як воно в реальності — чи комфортно, чи не заважає, і взагалі, чи є в тому якийсь сенс. Не хочу купити річ, яка потім просто лежатиме без діла. Може, хтось має досвід і може сказати чесно, як воно працює на практиці?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Хто пробував вібратор у трусики? Як воно?
« Ответ #1 : Октябрь 25, 2025, 02:39:52 pm »
О, я якраз колись купувала подібну штуку! Спочатку було трохи незручно, бо думала, що воно постійно буде «гудіти» й створювати дивні звуки 😅 Але ні, зараз є моделі, які реально тихі, і майже не відчуваються при носінні. Головне — правильно підібрати розмір і форму. І ще момент: якщо брати з пультом, то краще бездротовий з гарною батареєю, бо дешеві варіанти швидко розряджаються. З чоловіком теж пробували — то було весело й незвично, особливо якщо керувати на відстані 😄

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Октябрь 25, 2025, 02:40:22 pm »
Дякую, цікаво написала. От якраз про звук і хвилююся, бо не хочеться, щоб це було помітно в публічних місцях. Ти кажеш, що майже не чути — а як із вібрацією? Вона відчутна, чи радше слабенька, для галочки? І ще, якщо не секрет, який бренд ти брала, бо бачив різні варіанти — одні схожі на звичайний вібратор, інші мініатюрні, ледве помітні.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Октябрь 25, 2025, 02:42:21 pm »
Так, розумію, про що ти! Я теж боялась, що буде шумно або якось дивно відчуватись, але ні — усе доволі комфортно. Головне, щоб було щільне прилягання, тоді звук мінімальний. А з вібрацією все ок — там кілька режимів, від ледь відчутного до досить потужного, залежно від настрою 🙂 Я брала модель типу вібратора у трусики https://lovezone.ua/vibratori/vibrator-v-trusyky/   , який керується через застосунок, і це реально зручно — можна навіть чоловіку дати керування, коли ви не поруч 😉 Головне — не купувати зовсім дешеві, бо вони часто або гудуть, або швидко ламаються. Є багато нормальних варіантів, які й виглядають гарно, і працюють як слід.