Автор Тема: Яку рідину взяти для пода, щоб смак був стабільним?  (Прочитано 23 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Потрібно знайти магазин, де можна безпечно замовити рідину для пода. Вже двічі отримував якісь дивні пляшечки з різним запахом, навіть колір не збігався з тим, що замовляв. Хочу купувати там, де не плутають смаки і не присилають сумнівні штуки. Підкажіть місця, де реально не обманюють.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
У мене таке було, коли замовляв без розбору. Особливо з ноунейм продавців, де ціна нижча. Потім перейшов на магазини, де хоча б є нормальний вибір і фільтр за брендами. Важливо, щоб показували реальні фото, бо за ними видно і колір, і клапан. Якщо бачиш одразу три позиції одного смаку з різними пляшками, краще туди не лізти.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я ще дивлюся, чи є у продавця чітке сортування по міцності і складах. Якщо це нормально прописано, то шансів отримати не те, що треба, менше. У мене кілька разів була ситуація, коли замість солі приходив звичайний нікотин, і це взагалі різні відчуття. Тому не замовляю там, де все вперемішку або опис коротший за назву. Коли магазин підтримує актуальні залишки і не продає те, чого вже немає, тоді проблем набагато менше.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я ще дивлюся, чи є у продавця чітке сортування по міцності і складах. Якщо це нормально прописано, то шансів отримати не те, що треба, менше. У мене кілька разів була ситуація, коли замість солі приходив звичайний нікотин, і це взагалі різні відчуття. Тому не замовляю там, де все вперемішку або опис коротший за назву. Коли магазин підтримує актуальні залишки і не продає те, чого вже немає, тоді проблем набагато менше.

Я врешті перестав ризикувати і почав купувати рідину для пода https://bambuk.org/liquid-pod/ тут, бо там рідини завжди приходили в нормальному стані. Брав кілька разів різні смаки і ще жодного разу не отримав щось відмінне від того, що замовляв. Мені сподобалось, що вони не плутають міцність, а опис збігається з тим, що всередині.
Один раз треба було підібрати рідину під старий pod, який не тягнув густіші суміші, і консультант реально підказав, які пропорції підійдуть. Після того перестав метушитися між випадковими продавцями. Якщо хочеш перевірений варіант, можеш подивитися рідини саме тут, у онлайн вейп шопі bambuk, а в середині сторінки є розділ з добіркою.