Автор Тема: Дизайн інтер’єру кав’ярні  (Прочитано 7 раз)

Онлайн Elza

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дизайн інтер’єру кав’ярні
« : Январь 13, 2026, 10:42:15 pm »
Привіт! Планую відкрити кав’ярню в Києві і хочу зробити сучасний і затишний інтер’єр, але не знаю, з чого почати. Важливо, щоб простір був комфортним для відвідувачів і водночас стильним. Хтось вже замовляв дизайн кав’ярні і може порадити?

Оффлайн Zlata

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Дизайн інтер’єру кав’ярні
« Ответ #1 : Январь 13, 2026, 11:22:42 pm »
Привіт! Планую відкрити кав’ярню в Києві і хочу зробити сучасний і затишний інтер’єр, але не знаю, з чого почати. Важливо, щоб простір був комфортним для відвідувачів і водночас стильним. Хтось вже замовляв дизайн кав’ярні і може порадити?

Знаю, як це — мати ідею для кав’ярні, але не знати, як її реалізувати: потрібен затишок для гостей, правильне зонування, барна стійка, місця для сидіння і гарне освітлення. Я звернулася до Ionosfera, і це дійсно полегшило весь процес. Вони врахували всі побажання, запропонували кілька варіантів планування, підібрали стильні меблі та освітлення, а ще контролювали роботу підрядників, дизайн інтер’єру кав’ярні був на рівні. У результаті кав’ярня вийшла затишною, сучасною і привабливою для відвідувачів, а я не витрачала час і нерви на дрібниці.