Я давно планував вийти зі своїми товарами в онлайн, але постійно відкладав через страх бюрократії та складних вимог, поки не натрапив на тему: Реєстрація аккаунту продавця в Україні: покрокова інструкція та вимоги
https://rvua.com.ua/yak-zareiestruvatysia-prodavtsem-onlayn-v-ukraini/ виявилося, що все значно простіше, ніж я собі уявляв, особливо коли заздалегідь розумієш, які документи потрібні і як правильно заповнювати дані. Дуже сподобалося, що реєстрація дозволяє швидко отримати доступ до великої аудиторії покупців і почати продавати без зайвих витрат на офлайн-точки. Для мене великим плюсом стала прозорість процесу та можливість працювати офіційно, викликаючи більше довіри у клієнтів. Платформи реально спрощують старт, якщо не робити типових помилок на етапі створення акаунту. Завдяки зрозумілій покроковій інструкції я витратив мінімум часу і вже за кілька днів отримав перші замовлення. Приємно, що продаж онлайн дає гнучкість, масштабування і стабільний розвиток без зайвого стресу.