Автор Тема: Порадьте надійного постачальника обладнання з Європи.  (Прочитано 768 раз)

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Шукаю надійного постачальника верстатів з Європи, який може забезпечити нормальний вибір і не зникне після оплати. Цікавлять саме прямі поставки без десятих посередників. Чи був у когось успішний досвід співпраці з європейцями? На що варто звернути увагу при виборі фірми? Буду вдячний за поради!

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Доброго здоров'я! Слушне запитання, бо надійна компанія — це вже половина успіху в нашому бізнесі. Я особисто можу порадити звернути увагу на голландців Mach4metal . Це дуже потужний склад, я б навіть сказав, один із найбільших у Європі. У них там постійно на залишках більше 500 машин. Я сам через них замовляв листогиб минулого року. Процес прозорий: вибираєш на сайті, отримуєш всю специфікацію, і вони реально допомагають із документами на експорт. Ці вживані металообробні верстати проходять нормальну перевірку перед продажем, тому немає ризику купити металобрухт. Мені сподобалося, що вони професійно підходять до демонтажу, нічого не поб’ють при навантаженні. Взагалі, у них репутація на ринку залізна, працюють уже багато років. Тож не гайте часу на дрібних посередників, краще одразу дивіться на великі стоки, де техніка вже стоїть на складі і готова до відвантаження.