Автор Тема: Які начинки для фаршированих яєць вам зайшли найкраще?  (Прочитано 495 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Доброго дня. Планую готувати фаршировані яйця на свято і хочу спробувати щось нове. Мене цікавить, які начинки вам подобаються найбільше — щоб було смачно і цікаво, можливо, з соусами або додатковими інгредієнтами. Хочу, щоб вони виглядали апетитно і легко їлися.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я особисто люблю начинки з беконом та соусом чилі, а ще з авокадо та соусом мехікано — виходить дуже ароматно і красиво. Ще круто робити з тунцем або грибами, виходять ситні й цікаві поєднання. Головне — добре змішати інгредієнти і не переборщити з соусом, тоді білкові “човники” не розвалюються.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую за поради, це корисно. А можна уточнити, як ви поєднуєте кілька начинок в одному блюді, щоб смак був збалансованим? І які соуси краще використовувати, щоб вони підкреслили смак основних інгредієнтів, а не перебили його?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Ми зазвичай готуємо фаршировані яйця https://www.torchyn.ua/recipes/farshirovani-yayca-8-smakiv  з різними начинками, але намагаємося не змішувати занадто багато смаків одночасно. Наприклад, бекон із соусом Чилі і зеленою цибулею — відмінно, а авокадо з Мехікано добре йде окремо. Якщо робимо декілька видів на одній тарілці, кожну начинку викладаємо в окремі половинки білків, щоб гості могли обирати. Для презентації використовуємо листя салату або шпинату, інколи міні-тарталетки. Так виходять красиві й апетитні фаршировані яйця, де кожна начинка відчувається окремо, і смак не змішується хаотично, а доповнює один одного.