Автор Тема: Хто користується Xros 5, як вам смак і функціональність?  (Прочитано 383 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Підкажіть, де краще купити Vaporesso XROS 5 Mini, якщо хочеться взяти один раз і без нервів користуватись? Бо вже був досвід, коли брав подешевше, а потім починались проблеми зі смаком і картриджами. Не хочу знову наступати на ті ж граблі.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я після такого досвіду теж перестав дивитись тільки на ціну. Краще трохи переплатити, але взяти нормальний варіант. Якщо одразу щось не так, потім тільки більше витратиш часу і грошей.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я б радив дивитись на стабільність у довгостроковій перспективі. Бо багато що стає зрозуміло не в перший день, а через тиждень. Якщо пристрій і витратники нормальні, не буде різких змін у роботі і не доведеться постійно щось міняти.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я б радив дивитись на стабільність у довгостроковій перспективі. Бо багато що стає зрозуміло не в перший день, а через тиждень. Якщо пристрій і витратники нормальні, не буде різких змін у роботі і не доведеться постійно щось міняти.

Я до цього мав досвід з різними магазинами і чесно, не завжди все було гладко. То доставка затягується без пояснень, то приходить девайс і є питання по якості. Коли вирішив брати вапорессо хрос 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ вже хотілось без цього всього. Замовив у вейп-шопі Бамбук, і тут реально інший підхід.
Після замовлення зв’язались, уточнили деталі, підказали по картриджам і рідинам під нього. По доставці все швидко, без затримок. Коли отримав, одразу перевірив, все оригінальне, працює як треба. Для себе зробив висновок, що коли магазин нормальний, це відчувається одразу по дрібницях.