Автор Тема: Чи існують нормальні підставки під ялинку зі швидким встановленням?  (Прочитано 147 раз)

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Таке питання: щороку встановлення ялинки перетворюється на якесь технічне пекло з підтесуванням стовбура та спробами вирівняти його у кривій хрестовині. Хочу цього разу позбавити себе цих клопотів і купити щось сучасне, де фіксація відбувається швидко та без зайвих інструментів. Чув про варіанти з ножним затискачем або якимись хитрими тросами. Хтось користувався подібними девайсами, вони взагалі надійні? Підкажіть, де такі можна замовити з доставкою, щоб не витрачати час на поїздки будівельними ринками. Хочеться один раз поставити, закріпити за хвилину і забути.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Вітаю! Друже, я тебе прекрасно розумію, бо сам роками мучився з тими радянськими металевими триногами, де треба було і сокирою махати, і гвинти плоскогубцями затягувати, а воно все одно косилося. Минулого року мені це остаточно набридло, і я почав моніторити ринок у пошуках нормального рішення. Знайшов систему з ножним приводом і тросовим механізмом, яка сама центрує дерево незалежно від товщини стовбура. Довго не думав, зайшов в інтернет і подивився, які зараз є сучасні підставки для ялинки обравши модель з резервуаром для води. Результат перевершив усі очікування, бо я поставив триметрову красуню самотужки буквально за сорок секунд. Просто ставиш стовбур на штир, натискаєш кілька разів ногою на педаль, і затискачі мертво фіксують дерево в рівному положенні. Навіть підтесувати нічого не довелося, хоча низ був досить кривий. Конструкція важка, стійка, кіт намагався видертися — ялинка навіть не поворухнулася. Дуже задоволений, що закрив це питання раз і назавжди, тепер встановлення дерева приносить лише задоволення, а не роздратування та біль у спині.