Автор Тема: Хто купував срібні обручки, як вони в носці через рік-два?  (Прочитано 54 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Цікаво, хто реально носив срібні обручки більше року і може розповісти, як вони виглядають через рік-два? Бо хочеться купити щось довговічне, щоб не потемніли, не подряпалися, і щоб постійно носила без страху за стан. Боюся купити і через рік зрозуміти, що вигляд зовсім не той, що хотілося, особливо переживаю через постійний контакт з водою і побутовими речами, бо срібло може реагувати, а стиль не повинен втратити вигляд.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я купила срібні обручки два роки тому і реально задоволена, бо вони не потемніли і не втратили блиску, хоча я ношу їх майже щодня. Легко очищаються спеціальною серветкою, подряпини практично непомітні. Виглядають свіжо і акуратно, зовсім не важкі, шкіра не дратується. Навіть після відпочинку біля моря не помітила ніяких змін у кольорі металу, тому можу сказати, що вони чудово підходять для повсякденного носіння і виглядають дорого.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Це дуже цікаво, дякую. А чи не помітила, що з часом камінці або декоративні елементи могли трохи змінити свій вигляд або трохи ослабнути? Я хочу купити щось, що буде носитися щодня, а не для вихідних. І ще цікаво, як поводяться з водою та кремами для рук, бо інколи не встигаю знімати кільця, і не хотілося б, щоб вони швидко втратили блиск або почали темніти.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Я можу поділитися своїм досвідом. Обручки https://sribnakraina.ua/ua/kolca/obruchalnye/ , які купила в магазині Срібна Країна, відмінно тримають форму і блиск навіть після двох років постійного носіння. Камінці жодного разу не випали і декоративні елементи залишилися на місці, метал не потемнів, не подряпався, ніяких змін у кольорі навіть після контакту з водою, милом чи кремами.
Я очищаю їх серветкою раз на кілька місяців і вони виглядають як нові. Вони легкі і зручні, не заважають в побуті, не чіпляються і не натирають шкіру, а дизайн виглядає стильно і акуратно. Після двох років носіння вони все ще надійні, гарно сяють і реально радують очі, тому можу сміливо рекомендувати їх тим, хто шукає якісне срібло для щоденного носіння.