Автор Тема: Підкажіть який професійний крем допоможе швидко приборкати дуже пухнасте волосся  (Прочитано 699 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Маю постійну проблему з волоссям, воно надто пористе і стає схожим на кульбабу при найменшій вологості. Шукаю професійний засіб, який дасть ефект гладкості, але при цьому не склеїть пасма в бурульки. Цікавлять саме кремові текстури, бо олії мені занадто обтяжують зачіску. Чи існують варіанти з термозахистом, щоб можна було безпечно використовувати фен, зберігаючи природний блиск і еластичність на весь день?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Раніше теж мучився з цією пухнастістю, особливо після душу. Довго підбирав формат догляду, поки не спробував професійний стайлінг у вигляді крему. Він набагато краще структурує зачіску, ніж звичайна пінка, і волосся на дотик залишається м'яким та цілком живим.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Дякую за інформацію, тепер точно впевнився, що мені потрібен саме такий формат стайлінгу. Тільки от вибір брендів зараз величезний, і легко натрапити на підробку або просто неякісний продукт. Підкажи, будь ласка, конкретну перевірену точку або інтернет-ресурс, де ти замовляєш собі засоби? Хочеться знайти місце з оригінальною продукцією, щоб якість була на висоті та результат відповідав очікуванням.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Зазвичай купую все необхідне на сайті Красоля, там гарний асортимент саме професійних лінійок. Якщо волосся пушиться, спробуй крем для укладки волосся мені реально допоміг зробити його більш слухняним. Цей засіб добре прибирає зайвий об'єм, не створюючи ефекту брудної голови. Після нанесення пасма стають гладенькими, їх легше вкладати щіткою або просто розчісувати. Я задоволений, бо склад там робочий і ефект тримається до наступного миття. Такий професійний підхід значно спрощує щоденні збори. Якість пакування та швидкість доставки у них завжди на рівні, тому за оригінальність можна не хвилюватися. Обов'язково зверни увагу на ступінь фіксації, щоб вона була середньою або легкою для природного вигляду.