Автор Тема: Хто здавав аналізи в Житомирі - де найкращий сервіс?  (Прочитано 133 раз)

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Потрібно здати кілька аналізів у Житомирі, але не можу визначитися, яку лабораторію обрати. Для мене важливі не тільки ціни, а й ставлення персоналу, швидкість отримання результатів та зручність запису. Хто вже користувався послугами лабораторій у місті, підкажіть, де залишилися хороші враження і куди можна звернутися?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Нещодавно здавав аналізи в Житомирі, для мене головним було швидко записатися і не стояти довго в чергах. Обрав лабораторію, де можна заздалегідь подивитися ціни та перелік досліджень. Сподобалося ставлення персоналу, все пояснили і результати отримав без затримок. Тепер звертаю увагу не тільки на вартість, а й на комфорт.

Онлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Коли приходиш на обстеження, хочеться нормального ставлення, чистоти та зрозумілого процесу. Зараз перед вибором завжди читаю відгуки і дивлюся умови. Можливо підкажете назву клініки?

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Звичайно, можу порадити лабораторію INVIVO у Житомирі https://invivo.ua/uk/zhytomyr/ на сайті зручно зібрана вся потрібна інформація: можна переглянути перелік аналізів і ціни, знайти найближче відділення, дізнатися графік роботи, правила підготовки до досліджень та оформити замовлення онлайн.
Також є особистий кабінет, блог із корисними матеріалами для пацієнтів і карта всіх пунктів забору біоматеріалу в місті. Загалом сайт виглядає інформативним і зручним для тих, хто планує здати аналізи.