Автор Тема: Де знайти надійний перехідник для зарядки електромобіля?  (Прочитано 17 раз)

Оффлайн Asmus

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Пригнали мені авто з Китаю, порт там GB/T. Вдома від звичайної розетки заряджатися капець як довго, треба виїздити на публічні швидкі станції. А там всюди європейські роз'єми CCS чи Type 2. Короче, терміново потрібен перехідник для зарядки на свій електромобіль, але де його нормально замовити? В інтернеті купа оголошень, але стрьомно купувати з рук без гарантії, річ то не з дешевих. Хто вже купував собі подібне, поділіться перевіреними контактами або магазинами, де не кинуть.

Онлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Сам зіткнувся з такою проблемою, коли взяв китайця розпіареного, а про зарядку якось одразу й не подумав нормально. Вдома від розетки воно взагалі не діло заряджати, хіба що на вихідних, тож довелося терміново шукати вихід для швидких станцій по місту. Довго сумнівався, розпитував знайомих, думав навіть замовляти напряму з Китаю, але там чекати місяць і невідомо що приїде в коробці. Короче, після довгих вагань порадили мені один сайт, де я і замовив перехідник для електромобіля на EnergyUP, підібрали саме під мій роз'єм GB/T. Привезли швидко, візуально зроблено дуже добротно, пластик міцний, кабель товстий. На практиці перевірив на кількох мережевих заправках — швидкість тримає стабільно, не гріється, конектор замикається чітко. Як на мене, варіант цілком робочий і надійний.