Автор Тема: Народ, підкажіть, де зараз замовити нормальні американські шорти на літо?  (Прочитано 14 раз)

Оффлайн Asmus

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Ребята, таке питання. На базисі у спеку в штанах критично жарко, хочу взяти нормальні міцні шорти типа американського крою (карго, з кишенями). Дивлюся в інеті — вибору купа, але половина якась тоненька цивільна штамповка, що розлізеться від першого зачепа. Не можу опреділитися, чи брати оригінал, чи шукати нормальну копію. Хто де замовляв останнім часом? Порекомендуйте перевірений магазин.

Оффлайн купец

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
На базисі влітку у штанах перебувати просто неможливо, прієш за п'ять хвилин, тому ще минулого місяця вирішив взяти собі щось легке, але з міцної тканини і з нормальними карго-кишенями під ніж та телефон. Спочатку дурно думав обійтися звичайними цивільними шортами з ринку, але зрозумів, що вони порвуться на першому ж зацепі об кузов або дошки. В результаті вирішив замовити шорти американські https://prof1group.ua/shorti-amerikanski у PROF1Group, бо раніше вже брав у них речі і знав, що відшивають із нормального ріп-стопу. Посилка приїхала швидко, тканина дихає, кишені глибокі і розмір збігся ідеально за сіткою. Особисто для мене це виявилося найпрактичнішим рішенням на спеку.