Автор Тема: Порекомендуйте студію дизайну  (Прочитано 419 раз)

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Порекомендуйте студію дизайну
« : Июль 17, 2024, 04:40:46 am »
Ми з чоловіком нещодавно купили нову квартиру, і зараз постало питання про дизайн кімнат під ключ. Ми хочемо зробити щось сучасне, стильне та функціональне, але не маємо досвіду в цьому питанні. Чи можете ви порекомендувати якісь студії дизайну, які спеціалізуються на повному циклі робіт? Важливо, щоб компанія брала на себе всі етапи: від розробки концепції до виконання ремонтних робіт та декорування. Буду дуже вдячна за будь-які поради та відгуки про ваші особисті досвіди.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
Re: Порекомендуйте студію дизайну
« Ответ #1 : Июль 17, 2024, 04:41:24 am »
Ми також нещодавно завершили ремонт, і я можу поділитися своїм досвідом. Ми замовляли послуги дизайну кімнат під ключ у однієї студії, і залишилися дуже задоволені результатом. Вони допомогли нам з усіма етапами, включаючи підбір матеріалів та меблів. Якщо хочете, я можу скинути контакти студії. Найголовніше – це знайти професіоналів, які розуміють ваші потреби та втілюють їх у життя.

Оффлайн laran9

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 17, 2024, 04:42:01 am »
Ми хочемо, щоб наш новий дім був місцем, де кожна кімната має свою атмосферу, але при цьому все було гармонійно поєднано. Мені цікаво дізнатися більше про студію, яку ви рекомендуєте. Можливо, у вас є ще якісь корисні поради щодо вибору дизайнера?

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июль 17, 2024, 04:44:32 am »
Я б радив вам звернути увагу на сайт НСДгруп. Це одна з найкращих студій дизайну інтер’єру, з якими ми працювали. На їхньому сайті ви знайдете багато прикладів реалізованих проектів, а також детальну інформацію про послуги, які вони пропонують. Вони дійсно займаються всім комплексом робіт: від створення дизайн-проекту https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-komnat/ до повного виконання ремонтних робіт та декорування. Особисто ми залишилися дуже задоволені їхньою роботою, і впевнені, що вони зможуть реалізувати ваші ідеї на найвищому рівні.

Оффлайн OgrenychLera

• Повелитель газона
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июнь 11, 2025, 11:44:00 pm »
Я довго сиділа на YouTube, дивилась безкоштовні відео з 3D — але насправді це не навчання, а просто знайомство з темою. Щойно вирішила вчитись серйозно, почала шукати онлайн курси 3D візуалізації в Україні https://www.visual360-studio.com.ua/. Хотілось україномовну подачу, реальних менторів і програму, яка доведе до результату. Visual360 повністю закрив мої запити. Навіть базовий курс дуже насичений, з практичними кейсами. Після завершення буде готове портфоліо — а це вже щось, з чим можна йти до замовників. Раджу не витрачати час на “уроки з інтернету” — якщо є мета працювати у сфері 3D, треба інвестувати час і сили в якісне навчання.

Онлайн SakuraS

• Озеленитель
  • **
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Август 08, 2025, 12:38:17 pm »
От себя вам могу дать положительную рекомендацию на частную компанию Велемстрой .Я тоже с ними сотрудничала и заказывала там дизайн интерьера под ключ. С первых дней общения было понятно, что здесь работают настоящие профессионалы. Всё чётко по этапам: дизайн, подбор материалов, сам ремонт. Приятно удивили вниманием к деталям и умением слышать клиента. Получилось красиво, современно и уютно.

Оффлайн Roomka

• Hero Member
  • gazon.ua
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Сентябрь 03, 2025, 09:37:55 am »
Зовсім нещодавно я відкрив для себе таку цікаву сферу, як фітодизайн https://floren.com.ua/ua/phytodesign/ і чесно кажучи, навіть не підозрював, наскільки сильно він може змінити простір навколо. Раніше я ставився до кімнатних рослин досить байдуже – максимум ставив десь у кутку фікус чи кілька вазонів з квітами, але все це виглядало хаотично та не мало особливого ефекту. Коли ж я натрапив на спеціалізований сайт, де докладно розповідається про фітодизайн, його принципи та приклади, то зрозумів, що це справжнє мистецтво, а не просто декор. Виявляється, рослини можна розташовувати так, щоб вони не лише прикрашали приміщення, а й створювали певну атмосферу: підкреслювали стиль інтер’єру, гармонізували простір, а ще позитивно впливали на настрій та самопочуття. Особливо мене вразила ідея «зелених стін» – живі панно виглядають надзвичайно сучасно й екологічно. Я навіть почав замислюватися, щоб зробити щось подібне у власному офісі, бо атмосфера там, чесно кажучи, досить суха і стандартна. Переглянувши приклади реалізованих проєктів, я зрозумів, що фітодизайн може стати не лише прикрасою, а й конкурентною перевагою для бізнесу, адже клієнти одразу відчувають затишок і турботу про деталі. Якщо комусь цікаво глибше зануритися у тему та знайти натхнення, рекомендую подивитися матеріали на сайті студії фітодизпайну Флорен – там багато корисної інформації і прикладів, які допоможуть зрозуміти, наскільки багатогранним може бути фітодизайн.